Súťažný informačný systém sekcie disciplín IDO SZTŠ (a archív súťaží STO D IDO)

Zvolené obdobie: 2024

Momentálne nie ste prihlásený

Detaily o súťaži

[VERZIA PRE TLAČ] [EXPORT DO EXCELU]

ID: 465
Názov: Kongres a školenie sekcie IDO
Mesto: Liptovský Hrádok
Miesto konania: Hybadlo SNP 251 (za Lidlom kúsok od vlak.stanice)
Dátum konania: 31.01.2020 - 02.02.2020
Prvý deadline: -
Druhý deadline: -
 
Údaje o organizátorovi:
Organizátor zatiaľ neposkytol žiadne kontaktné informácie
 
Disciplíny:
Ešte neboli definované žiadne disciplíny

Pripojené súbory:
Pozvánka na kongres a školenie 2020 [ doc ] (nahral Hana Švehlová dňa 08.01.2020)
Prihláška na školenie 2020 [ doc ] (nahral Hana Švehlová dňa 06.01.2020)
Dotazník NOVÝ rozhodca [ doc ] (nahral Hana Švehlová dňa 06.01.2020)
OBJEDNÁVKA strava a ubytovanie LH [ doc ] (nahral Hana Švehlová dňa 06.01.2020)
Pozvánka so STRAVOU [ doc ] (nahral Hana Švehlová dňa 27.01.2020)
TOP ÚPRAVY poriadkov 2020 [ doc ] (nahral Hana Švehlová dňa 27.01.2020)
Program školenia [ docx ] (nahral Hana Švehlová dňa 28.01.2020)
Súťažný poriadok 2020 [ doc ] (nahral Hana Švehlová dňa 30.01.2020)
 
Štartovné:
 
Harmonogram: Strava:
- plná penzia 15€ / 1 os.
- iba raňajky 4€ / 1 os. ; iba obed 7€ / 1 os; iba večera 6€ / 1 os
- vegetariánska, vysoko nutričná
- min. počet na stravovanie musí byť 20 osôb

PIATOK 31.1.
Večera: Cesnaková polievka
Grilovaný encián, restovaná zelenina, tlačené zemiaky, dresing

SOBOTA 1.2.
Raňajky:
Obilná kaša (pohánka, ovsené vločky, quinoa, ľan, chia, ďatle,...) s prílohami (sušené ovocie,ghee - prepustené maslo, granko, kakao, orechy)
2 nátierky, zelenina, ovocie, syry, cereálie, mlieko, čaj, káva, obilná káva

Obed:
Zeleninový vývar, Bryndzové halušky s opečeným údeným tofu a cibuľkou, kyslé mlieko
Dezert - kakaovo-kokosová guľka s orechami a sušeným ovocím

Večera:
Indické kitchari - zeleninové rizoto s červenou šošovicou a červenou ryžou, syr, kyslé uhorky

NEDEĽA 2.2.
Raňajky:
Obilná kaša (pohánka, ovsené vločky, quinoa, ľan, chia, ďatle,...) s prílohami (sušené ovocie,ghee - prepustené maslo, granko, kakao, orechy)
2 nátierky, zelenina, ovocie, syry, cereálie, mlieko, čaj, káva, obilná káva

Obed:
Hrášková polievka, Zeleninové lasagne, Koláčik
 
Ďalšie informácie: Kongres a školenie sa uskutoční v dňoch 31.1. - 2. februára 2020
Začiatok školenia piatok 31.1. o 16:30 (iba noví rozhodcovia/funkcionári)
Začiatok - obnovenie licencie sobota 1.2. o 9:00
Záver školenia nedeľa 2.2. o 12:30
Podrobný časový plán zverejníme 3 dni pred školením

Náplň teoretického školenia (rozhodcovia /porotci, zástupcovia súborov….):
- teória techniky tanca a základov tanečnej techniky (aj prax)
- prednášky z psychológie, zdravej výživy, regenerácie
- aktuálne legislatívne zmeny
- DISKUSNÉ FÓRUM a rozbory k rôznym tanečným disciplínam (hip hop, disco dance, street show, show dance, jazz, moderna….)
- Etika v tanci a tanec v etike
- Aktuálny Súťažný poriadok slovenský aj medzinárodný IDO
 
VIP osoby súťaže: Švehlová Hana  (36), Spektrum TK