



THURSDAY 1ST TO SUNDAY 4TH OCTOBER 2015 – OFFICIAL SCHEDULE

DAY	CATEGORY	ROUND	ENTRIES	TIME
WEDNESDAY				
30 TH SEPTEMBER				
9.30am	Judges Meeting (obligatory)			
	Caleta Hotel			
4PM TO 6.30PM	Check IN – Tercentenary Hall			
7PM	Mayors Reception – City Hall			





THURSDAY				
1 ST OCTOBER				
8.30am	Opening of Doors			
	Check IN – Tercentenary Hall			
	Dry Rehearsal			
10.00am	Children Solo Female	Preliminaries	24	60 min
11am	Break			5 min
11.05am	Junior Solo Female	Preliminaries	37	95 min
12.40pm	Break			5 min



12.45pm	Children Duo	Preliminaries	17	45 min
1.30pm	Children Solo Male	Presentation	3	8 min
1.40pm	DRY Rehearsal		5	25 min
	Children Formation			(5 min each)
2.05pm	End of Morning Session			
6.00pm	Children Solo Female	Semi Final	12	30 min
6.35pm	Break			5 min
6.40pm	Junior Solo Female	Quarter Final	24	60 min
7.40pm	Break			5 min
7.45pm	Children Duo	Semi Final	12	30 min
8.15pm	Break			5 min
8.20pm	Junior Duo	Quarter Finals	27	60 min
9.20pm	End of Evening Session			





FRIDAY				
2 ND OCTOBER				
8.30am	Opening of Doors			
	Check IN – Tercentenary Hall			
	Dry Rehearsal			
10.00am	Junior Solo Female	Semi Final	12	30 min
10.30am	Junior Solo Male	Semi Final	8	15 min
10.45am	Break			5 min
10.50am	Adult Solo Female	Preliminaries	36	90 min
12.20pm	Break			5 min
12.25pm	Children Group	Semi Final	14	45 min



1.10pm	Break			5 min
1.15pm	Junior Duo	Semi Final	13	30 min
1.45pm	DRY Rehearsal		8	40 min
	Junior Formation			(5 min each)
2.30pm	End of Morning Session			
FINALS	CHILDREN			
6.30pm	Opening of Doors			
7.00pm	Opening Ceremony			
7.20pm	Children Solo Female	Final	6	20mins
7.40pm	Children Duo	Final	6	20mins
8.00pm	Children Group	Final	6	20mins
8.20pm	Children Solo Male	Final	3	10 min
8.30pm	Children Formation	Final	5	25 min
8.55pm	Prize giving Ceremony			
9.30pm	End of Evening Session			





SATURDAY				
3 RD OCTOBER				
8.30am	Opening of Doors			
	Check IN – Tercentenary Hall			
	Dry Rehearsal			
10.00am	Junior Group	Preliminaries	18	45 min
10.45am	Break			5 min
10.50am	Adult Solo Female	Quarter Final	24	60 min



11.50am	Break			5 min
11.55am	Junior Formation	Semi Final	8	35 min
12.30pm	Break			5 min
12.45pm	Junior Group	Semi Final	12	45 min
1.30pm	End of Morning Session			
FINALS	Junior			
6.00pm	Opening of Doors			
7.00pm	Opening Ceremony			
7.20pm	Junior Solo Female	Final	6	20 min
7.40pm	Junior Duo	Final	6	20 min
8.00pm	Junior Group	Final	6	20 min
8.20pm	Break			
8.40pm	Junior Solo Male	Final	6	20 min
9.00pm	Junior Formation	Final	5	25 min
9.25pm	Prize giving Ceremony			
9.45pm	End of Evening Session			





SUNDAY				
4 TH OCTOBER				
8.30am	Opening of Doors			
	Check IN – Tercentenary Hall			
	Dry Rehearsal			
10.00am	Adult Female Duo	Semi Final	13	35 min
10.35am	Break			5 min
10.40pm	Adult Solo Male	Semi Final	14	35 min
11.15pm	Adult Mixed Duo	Semi-Final	9	20 min
11.35am	Break			5 min
11.40am	Adult Solo Female	Semi Final	12	30 min
12.10pm	Adult Group	Semi Final	12	30 min
12.35pm	DRY Rehearsal		6	30 min
	Adult Formation			(5 min each)



1.05pm	End of Morning Session			
FINALS	Adult			
6.00pm	Opening of Doors			
7.00pm	Opening Ceremony			
7.30pm	Adult Solo Female	Final	6	20 min
7.50pm	Adult Mixed Duo	Final	6	20mins
8.10pm	Adult Group	Final	6	20mins
8.30pm	Break			
8.50pm	Adult Female Duo	Final	6	20mins
9.10pm	Adult Solo Male	Final	6	20 mins
9.30pm	Adult Formation	Final	6	30 mins
10.00pm	Prize giving Ceremony			
10.30pm	CHAMPIONS PARTY			

<u>Note</u>: All times given are subject to changes according to start times and delays. Therefore, dancers must ensure to be ready <u>45 minutes</u> prior to their performance.